Τίτλος προόδου

Standard

Αγαπητοί φίλοι,

φέτος είπαμε να αλλάξουμε τον τίτλο προόδου που δίναμε στα παιδιά. Να βάλουμε σε αυτό το χαρτί τη δική μας ουσία που χαρακτήριζε το ό,τι κάναμε και θέλαμε αυτόν τον καιρό. Να δείξουμε και στους μαθητές και στους γονείς και στο Υπουργείο τι πραγματικά έχει αξία και τι πρέπει να κυνηγούν. Την ανάρτηση αυτή την κάνουμε και για τους συναδέλφους μας που νιώθουν το ίδιο για την τυπικούρα του θέματος και να τους προτρέψουμε να κάνουν κάτι ανάλογο αν το θέλουν. Ας χρησιμοποιήσουν και το ίδιο κείμενο εμάς δε μας πειράζει καθόλου. Είναι καιρός όμως να δίνουμε την αξία που αναλογεί στο κάθετι.

τίτλος προόδου νέος

Ένα σχόλιο »

  1. ΔΕΛΑΤΟΛΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΡΌΕΔΡΟς 6ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ on said:

    Σας αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια και πρέπει να είστε παράδειγμα προς μίμηση μέ όποιο τρόπο τέτοιο όμως που να αγγίζει της ευαίσθητες ψυχές των μαθητών . και πραγματικά όταν όλοι όσοι έχουμε σχέση με την εκπαιδευτική κοινότητα ,γονείς -εκπαιδευτικοί-παιδιά ,λειτουργούμε μαζί για το κοινό καλό ,και τα παιδιά θα αγαπήσουν την μάθηση και οι δάσκαλοί τους ακόμη περισσότερο αυτό που κάνουν .Σας ευχαριστώ που μου δόθηκε μέσα από αυτό η ευκαιρία να επικοινωνήσω μαζί σας. Δελατόλα Ελισάβετ

    • Κυρία Ελισάβετ ευχαριστούμε πολύ! Ειναι αλήθεια πως για να πάμε μπροστά πρέπει να αναθεωρήσουμε τις σχέσεις μας, εκπαιδευτικοί-γονείς-μαθητές. Αν αυτή η ομάδα λειτουργεί σωστα δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα απολύτως!!

  2. Ό,τι και να κάνετε είναι εμπνευσμένο και Σωστό. Αυτό το Σχολειό είναι από τα πολυτιμότερα στολίδια που έχει η χώρα αυτή τη στιγμή, fact. Ευχαριστούμε!

  3. Μπράβο, Μπράβο, χίλια ΜΠΡΑΒΟ! Ζηλεύω απίστευτα όλα όσα κάνετε εκεί πέρα! Θα ήθελα να είχα φοιτήσει και εγώ σε τέτοιο σχολείο! Σας παρακολουθώ τουλάχιστον έναν χρόνο και ας μην έχω παιδιά σ’ αυτήν την ηλικία (φοιτητές). Είστε παράδειγμα προς μίμηση!

  4. μπραβο σας για τα υπεροχα συναισθηματα που βγαζει ο τιτλος προοδου σας !!!!!!!!!!! αγαπατε το σχολειο σας και ολοι λειτουργειτε ως ομαδα !!!!!!!!!!!!!!!και παλι μπαραβο για την τολμη γαι κατι διαφορετικό!!!!!!!!!!!

  5. Σε ένα τέτοιο σχολείο, δε θα μπορούσε να δινόταν ένα απλό άχαρο χαρτί …όταν δηλώνει το τέλος μιας πολύ όμορφης χρονιάς γεμάτης από συναισθήματα, δράσεις που αγκάλιασε όλα τα παιδιά.. Μακάρι να δίνατε το λαμπρό παράδειγμα επιτέλους για όλα τα σχολεία της χώρας μας. Να πηγαίναμε και εμείς τα παιδιά μας στο μέλλον σε ένα τέτοιο σχολείο ξέροντας οτι θα τα κάνουμε πιο πλούσια ανθρωπάκια…

    Και του χρόνου πάντα με τέτοια διάθεση! Πολλά πολλά συγχαρητήρια!

  6. μπράβο βρε παιδιά !!! όταν διαβάζω τέτοια πράματα, ξαναγυρνά η αισιοδοξία στη σκέψη μου και η πίστη στο έργο του δάσκαλου !!! ναι, όλα μπορούμε να τα παλέψουμε, όλα να τα καταφέρουμε !!! είμαστε Άνθρωποι !!! άστα, … συγκίνηση !!!

  7. Συνάδελφε, ειλικρινά συγχαρητήρια και από καρδιάς ευχαριστώ για το μοίρασμα των δράσεών σας! Χάρηκα πολύ για όλες τις απαντήσεις που άκουσα να δίνετε απόψε στο πάρκο Γεωργιάδη. 🙂 Καλές βουτιές και καλή συνέχεια στο υπέροχο έργο σας!

    Μαριλία

  8. Διδάσκετε σε όλους μας πολιτισμό.Σας ευχαριστώ πολύ!Δίνεται την ελπίδα πως σε κάθε εποχή υπάρχουν οραματιστές και άνθρωποι που εμπνέουν με το έργο τους..

Σχολιάστε