Ένα σχόλιο »

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΓΓΕΛΕ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ.

  2. Συγχαρητήρια για την αξιόλογη δουλειά σας!!!!Είμαι νηπιαγωγός και η κόρη μου πράγματι δυσκολεύεται με τη φετινή ιστορία της Ε΄ δημοτικού.Δε θα σχολιάσω τα απαράδεκτα μαθηματικά.Αν μπορείτε να κάνετε κι άλλες τέτοιες ιστοριούλες και για τα επόμενα μαθήματα ιστορίας τα παιδιά μας δε θα τη βλέπουν ως αγγαρεία.Καλές γιορτές,να είστε καλά να συνεχίζετε το σπουδαίο λειτούργημά σας.Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα δάσκαλοι με ψυχή!!!!

  3. Συγχαρητήρια, ΔΑΣΚΑΛΟΣ με κεφαλαία. Πόσο μας λείπουν τέτοιοι εκπαιδευτικοί και πόσο αλλιώτικη θα ήταν η παιδεία μας αν όλοι σκέφτονταν και δημιουργούσαν σαν εσένα!

  4. καλημερα σας.Ονομαζομαι Λευτερης Καραγιαννης και ειμαι απο την ΡΟΔΟ.Μπραβο σας για οτι κανετε για τα παιδια μας,γιατι μπορει αυτα τα παιδια να ειναι στην ΚΡΗΤΗ αλλα ειναι και δικα μας!!! Σας ευχομαι παντα υγεια,χαρες,πιστη στον θεο και αστειρευτο κεφη,για να συνεχεισετε την υπεροχη δουλεια την οποια κανετε.Να ειστε παντα καλα.

  5. μπραβο σας! ειμαι 2α γυμνασιου και διαβαζοντας την ιστοριουλα σας αντιλιφθικα τη διαβαζα τοσο καιρο. νομίζω πως είμαι ετοιμη για το αυριανο μου διαγώνισμα ευχαριστω!!!

Σχολιάστε