Μαθήματα ξιφασκίας

Standard

Μία αναπάντεχη έκπληξη περίμενε σήμερα στο σχολείο μας δασκάλους και μαθητές. Μετά τα μαθήματα κωπηλασίας, τοξοβολίας και πινγκ πονγκ που κάναμε στο παγκρήτιο στάδιο, ποιος θα το περίμενε ότι θα κάναμε και ξιφασκία.

Ο εξοπλισμός (ξίφη, γάντια, γιλέκο, κ.ά) ήταν εκεί και μας περίμενε. Δε χάσαμε, λοιπόν, την ευκαιρία, να χωριστούμε σε ζευγάρια, να βάλουμε τα απαραίτητα ρούχα, σημαντικά τόσο για την προστασία μας, όσο και για την καταμέτρηση των πόντων και να ξεκινήσουμε τον αγώνα. Οι κινήσεις και οι αποκρούσεις ήταν εντυπωσιακές. Δεν υπήρχαν αδικίες, αφού το ξίφος καθενός διαγωνιζόμενου ήταν συνδεδεμένο με αισθητήρες που κατέγραφε ακριβώς τους πόντους μας.

Η εμπειρία ήταν μοναδική και μας ευχαρίστησε όλους. Ένα μάθημα που πραγματικά θα μας μείνει αξέχαστο. Δάσκαλος μας σε όλο αυτό ο γυμναστής του σχολείου μας κ. Φουστανάκης Δημήτριος, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την ευκαιρία που μας έδωσε. Δε μας έφερε μόνο σε επαφή με το αγώνισμα, αλλά μας θύμισε και τους κανόνες ευγενούς άμιλλας. ‘Οπως σε κάθε αγώνισμα, και στην αρχή και στο τέλος του αγώνα δείχνουμε το σεβασμό μας στον αντίπαλο-συναγωνιστή μας. Ευχαριστούμε Δημήτρη!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s