Γίνε ό,τι θες (διαδικτυακή έκδοση)

Standard

Αγαπητοί μας φίλοι είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η σελίδα του Γίνε ό,τι θες έχει ξεκινήσει να λειτουργεί για όλους τους μαθητές στην Ελλάδα.  Το πρώτο υλικό που έχει αναρτηθεί είναι από τους μαθητές του δημοτικού μας και περιμένουμε να γεμίσουμε τη σελίδα με τέλειες ιδέες από όλες τις περιοχές τις Ελλάδας. Δυστυχώς δεν μπορούμε  να στέλνουμε κονκάρδες στα παιδιά που τελειώνουν τις αποστολές λόγω υψηλού κόστους και επίσης θα προσπαθούμε να την ανανεώνουμε όσο μας το επιτρέπει ο χρόνος από τα υπόλοιπα. Μια καλή αρχή έχει γίνει και ελπίζουμε να σας αρέσει!!!!!

http://dimfourf.wix.com/diyfourfoura

 

astronomer_compact

Advertisements

3 responses »

  1. ΑΓΓΕΛΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ, ΠΕΣ ΜΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. ΦΕΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ . ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΛΙΙΙΙΖ,

    • Γεια σου Ιωάννα! Σε αυτό το site κάθε μαθητής επιλέγει να γίνει κάτι. από τη στιγμή που επιλέξει ξεκινάει τις αποστολές. Οι φωτογραφίες που θα ανεβαίνουν είναι η επιβεβαίωση της επίτευξης των αποστολών. Πάντως έρχεται και δεξιότητα με χρήση τέτοιων προιόντων οπότε οι μαθητές σου μπορούν να την πάρουν και να κάνουν θαύματα!!! Ευχαριστούμε!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s