1η αποστολή: Σώσε τα κουτιά!

Gallery

Οι Παρασκευές  στο Νηπιαγωγείο μας αλλάζουν.. Τα παιδιά έχουν να ολοκληρώσουν μια αποστολή κάθε φορά.  Οι αποστολές έχουν να κάνουν με διάφορες ειδικότητες, έτσι ώστε τα παιδιά να αναγνωρίσουν τις κλίσεις τους.  Η ιδέα ήρθε απο το Δημοτικό μας, όπου εκει τα παιδιά δουλεύουν με βάση το ίδιο σκεπτικό μόνα τους.  Εμεις, σαν πιο μικροί οργανωθήκαμε διαφορετικά, έχοντας μια συγκεκριμένη αποστολή την οποία ο καθένας φέρνει εις περας με τον δικό του τρόπο. Είναι τόσο πολύ ευχάριστο να βλέπεις τα μικρά σου να περιμένουν με χαρά την Παρασκευή, και να δουλεύουν με τόση προσοχή και προσήλωση σχεδόν σαν ενήλικοι..   1η μας αποστολή: Σώσε τα κουτιά!  Μην τα πετάξεις, φτιάξε κατι καινούριο!  Στην αξιολόγηση που ακολούθησε όλοι δήλωσαν οτι τους άρεσε πάρα πολύ!!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

2 responses »

  1. Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, θα ήθελα από καρδιάς να σας εκφράσω τη μεγάλη μου χαρά για το ανθρώπινο και παραγωγικό έργο που οικοδομείται στο σχολείο σας΄. Μάχιμος εκπαιδευτικός και γω σε σχολείο του Δήμου Λατσιών της επαρχίας Λευκωσίας, πως να συγκρατήσω τη χαρά μου όταν υπάρχουν συνάδελφοι με όραμα, ζήλο, ανθρωπιά και αγάπη για τα παιδιά. Και πάλι σας συγχαίρω. Μια ερώτηση μονάχα θα θελα να κάνω. Αν μπορείτε λιγάκι να μου δώσετε πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα υιοθέτησης μικρών παιδιών από τα μεγάλα. Αν μπορείτε δηλαδή να με ενημερώσετε για το περιεχόμενο, τη διαδικασία, τα συν και τα όποια πλιν αλλά και αν υπάρχει βιβλιογραφική αναφορά για αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα δράση σας. Σας επαινώ ξανά. Καλά πάντα να στε. Θα αναμένω νέα σας. Ευχές!

    • Καλησπέρα και ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!! ΤΟ προγραμματάκι αυτό το πραγματοποιεί άλλο σχολείο οπότε δε ξέρω να σας πω πολλά. Υπάρχουν όμως σχετικά άρθρα στο ιντερεντ!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s