Φτιάξε οθόνη αφής…παντού!Καμια πρόταση;

Standard

 

 

 

 

 

 

Τη δυνατότητα να μετατρέπει σε οθόνη αφής κάθε επιφάνεια, ακόμη και την παλάμη του χεριού μας, δίνει πειραματικό φορητό σύστημα που αναπτύσσει η Microsoft.
Πρόκειται για το OmniTouch, το οποίο χρησιμοποιεί έναν προβολέα που εμφανίζει εικονικά πληκτρολόγια ή άλλες διεπιφάνειες ελέγχου, ρυθμίζοντας μάλιστα αυτόματα την εικόνα ώστε να εμφανίζεται όσο γίνεται λιγότερο παραμορφωμένη.Το σύστημα περιλαμβάνει επίσης μια κάμερα που υπολογίζει το βάθος, παρόμοια με τον αισθητήρα του Kinect, ενός περιφερειακού για το Xbox που αναγνωρίζει χειρονομίες. Η κάμερα παρακολουθεί τις κινήσεις των δακτύλων και καταλαβαίνει πιο σημείο της εικόνας ακουμπά ο χρήστης ανά πάσα στιγμή.«Μπορεί κανείς να φανταστεί ότι κάθε τι που κάνουμε σήμερα με τις φορητές συσκευές θα μπορεί να γίνεται και πάνω στο χέρι μας με τη βοήθεια του OmniTouch», δήλωσε ο Κρις Χάρισον, υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Carnegie Mellon, που συνεργάζεται με τη Microsoft για την τελειοποίηση της τεχνολογίας.

Αυτό ήταν το άρθρο που διαβάσαμε σήμερα στο TVXS. Ωστόσο ως Έλληνες και ευφάνταστοι μάλιστα, προτείνουμε το συγκεκριμένο μαραφέτι να τοποθετείται σε δημόσιες τουαλέτες, με τη μορφή παιχνιδιού. Έτσι θα υπάρχει πάντα ένα κίνητρο να στοχεύεις σωστά!

 

 

2 responses »

  1. Φίλτατε μας πρόλαβαν οι Ιάπωνες από πέρσι!!!! Το παιχνίδι ονομάζεται toylet είναι της Sega…..
    Φήμες λένε ότι δεν τερματίζει ποτέ….!!!

    • Σοβαρά;;;;;; Αφού η τεχνολογία τώρα βελτιώθηκε; Πως το έκαναν δηλαδή; # μέρες Σπετσολάδας φίλτατε και θα γράψει tilt. Ωστόσο πρέπει να βρούμε τώρα άλλη εφαρμογή!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s