Υπαίθρια τάξη

Standard

Ναι το παραδεχόμαστε! Το μάθημα μέσα στη τάξη μπορεί να γίνει κουραστικό! Έξω όμως; Δεν είναι λίγο καλύτερα; Καθαρός αέρας να σε χτυπάει και ο ήχος των πουλιών να είναι δυνατότερος από τους ήχους των δασκάλων. Για αυτό το λόγο λοιπόν και εμείς, μαζέψαμε τα μπογαλάκια μας και βγήκαμε έξω στη φύση. Για καλή μας τύχη το σχολείο έχει αρκετό ελέυθερο χώρο και έτσι μπορέσαμε και στήσαμε δύο τέντες ανάμεσα στα δέντρα. Ένας πίνακας να στηρίζεται στο πεύκο, τα καρεκλάκια μας και δρόμο. Για σχολεία που βρίσκονται κοντά στη φύση θεωρώ ότι είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Για τα σχολεία της πόλης, αν έχουν 20τ.μ. περίσσια στο προαύλιο, μπορούν εύκολα να τα απομονώσουν, να βάλουν κανα λουλουδάκι και να ξεφύγουν από την πραγματικότητα του τσιμέντου. Το κακό με τη δική μας υπαίθρια τάξη, είναι ότι μετά από κάποιες μέρες την πήρε ο αέρας. Τι να κάνουμε που μένουμε σε χωριό που λέγεται Φουρφουράς!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

2 responses »

  1. Καταπληκτικό! ‘Ενα από τα καλύτερα installation που έχω δει τα τελευταία χρόνια! Μπράβο σε όλα! πρέπει να έρθετε στην αθήνα να μας δείξετε πώς τα έχετε φτιάξει όλα αυτά!

    Σοφία

  2. ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ!!! ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΑ!!!! ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s