Η κυρία Γιούλη γνωστή και ως, κυρία Γιούλη, είναι επιφορτισμένη με το σημαντικό έργο της μόρφωσης της Α και Β τάξης του Δημοτικού. Ως εκ τούτου είναι ειδική στις χαρτονοκατασκευές, στα μπογιατίσματα και στην έκφραση μέσω της τέχνης γενικότερα, πράγμα που βοηθάει να διατηρηθούν τα επίπεδα ηρεμίας στην τάξη της, καθώς βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη τάξη του κυρίου Γιάννη. Η μεγάλη ενασχόληση της με παιδιά μικρής ηλικίας, δημιουργεί ενίοτε και προβλήματα επικοινωνίας με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, καθώς ο συλλαβισμός και η υπεραπλουστευμένη τοποθέτηση έχουν γίνει κτήμα της!

3 responses »

 1. Αγαπητή Γιούλη καλημέρα.
  Κάποιο πρόβλημα στον υπολογιστή μου μου δημιούργησε προβλήματα με την αλληλογραφία μου. Σε παρακαλώ ξανα στείλε μου την ηλεκτρονική σας διεύθυνση να σας στείλω τα κείμενα.
  Και πάλι ζητώ συγνώμη για τη συνάντησή μας. Θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο. Ελπίζω την επόμενη φορά να τα πούμε εκτενέστερα.

  Με ιδιαίτερη εκτίμηση και στις δυό σας

  Έφη Γουργιώτου

 2. Χαίρομαι και καμαρώνω διπλά που μια αγαπημένη μου μαθήτρια, η Γιούλη, διαπρέπει ως συνάδελφος, όπως κι άλλοι συμμαθητές και συμμαθήτριές της! Η Γιούλη από μικρούλα ήταν απίστευτα εργατική, σιωπηλή και δημιουργική σαν μέλισσα και έγραφε καταπληκτικά παραμύθια και ιστορίες! Κοριτσάκι μου, με κάνεις περήφανη γιατί φαίνεται πόσο αγαπάς την δουλειά σου και τους μαθητές σου! Να έχεις χαρές κι επιτυχίες στη ζωή σου! Να μου φιλήσεις όλα τα παιδιά του Φουρφουρά που κάνετε μαζί τόσο σπουδαία πράγματα! Τώρα εγώ μαθαίνω από σένα! Τι ευτυχία!
  Ολγα Μούσιου Μυλωνά, Σχολική Σύμβουλος στη Φλώρινα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s